Довгий час повнорозмірна духовка здавалася невід’ємним елементом будь-якої кухні.
Однак часи змінюються, вільного часу стає все менше, а малогабаритних квартир — більше на громіздкі плити. шафою чи ні — кожен вирішує сам. Дійсно, задуматися є над чим: така техніка займає досить багато місця, а його можна використовувати для встановлення чогось іншого. Волею-неволею власник невеликої кухні починає замислюватися про доцільність придбання духовки та можливість її заміни на щось компактніше. Дуже непоганою альтернативою великогабаритній духовці може стати міні-піч. Вони мало чим поступаються за компакт. Такого пристрою вистачить, щоб радувати запеченим м’ясом, піцею і пирогами невелику сім’ю.
Ростери забезпечені двома незалежними один від одного ТЕНами. в нестандартну нішу.
Зовні ростери нагадують мікрохвильову піч з декількома перемикачами, які дозволяють не тільки виставити температуру і час приготування, а й налаштувати різні режими. ухопом.
Пароконвектомат
Такі прилади цехах. Пароконвектомати являють собою конвекційні печі з функцією пароварки. розмір і безліч програм. Наприклад, випічка в режимі гриля з парою виходить повітряною і ніжною, а курка в такій печі не пересушиться і не підгорить. зайвими
Аерогриль
У свій час таку новинку, як а таку новинку, як а так і більшого функціоналу. В даний час спостерігається зворотна тенденція. аерогрилі від 60 °C до 200 °C, що дозволяє підібрати оптимальний режим для м’яса, риби, овочів і випічки.
Мультипіч
Мультипечі або аэрофрит аерогриля. Нагрівальні елементи в цьому приладі розташовані з усіх боків, а повітря циркулює всередині корпусу, тому продукти прогріваються рівномірно з усіх боків. того, мультипіч прогрівається дуже швидко, буквально за лічені секунди, що скорочує час приготування їжі.
Пристрій має дуже компактні розміри і не займає багато місця на кухні. Мультиварка – дуже універсальний прилад, що представляє собою щось середнє між пароваркою і аеро. м’ясо і рибу, але і зварити суп або кашу.
При цьому не потрібно постійно контролювати процес приготування – їжа в мультиварці не підгорить. пристрої.
Електропіч «Диво»
_x000D Дійсно, воно трохи більше звичайної глибокої сковороди з кришкою і дозволяє швидко смажити, гасити і запікати найрізноманітніші продукти. ней.
Незважаючи на примітивний дизайн і конструкцію, пристрій має ряд незаперечних переваг:
- простість експлуатації;
- дуже мала вага — близько 1.5 кг;
- довговічність;
- невелика витрата електроенергії.
- Ефективні ідеї для оформлення кухні на лоджії
- Надійне кріплення підвісного крісла на стелі.
- Поради щодо вибору ідеального білого кольору для вашого інтер’єру
- Інтер’єр для життєвої мобільності: стиль для активних людей
- Елегантні жалюзі для вашого кухонного вікна: ідеальний вибір
- 5 інтернет-ресурсів для натхнення під час ремонту житла
приладу і можливість зберігання його навіть у посудній шафі — і перед нами опис справжньої кухонної «робочої конячки». управління. Немає навіть таймера відключення, тому час готування доведеться визначати самостійно.
Мікрохвильова піч
Сприймає мікрохвильову піч як повноцінний пристрій для приготування їжі. Найчастіше її використовують тільки для того, щоб розморозити м’ясо або овочі, розігріти обід. Запікати м’ясо, тушкувати овочі. В залежності від необхідного результату, мікрохвилі в таких пристроях комбінують з грилем і конвекцією. господині з успіхом запікають в ній м’ясо, рибу і картопля, пироги і кекси. Рецепти таких страв можна знайти в інтернеті. А частенько і самі виробники пропонують брошури з рецептами. справляється зі звичайним запіканням продуктів. Та й виробники постійно вносять удосконалення в прилади для приготування їжі, розширюючи їх функціонал. визначити, що саме ви хочете отримати в результаті і які страви у вашій родині готують найчастіше.