Довгий час повнорозмірна духовка здавалася невід’ємним елементом будь-якої кухні. Як готувати без цієї техніки?
Однак часи змінюються, вільного часу стає все менше, а малогабаритних квартир — більше на громіздкі плити. шафою чи ні — кожен вирішує сам. Дійсно, задуматися є над чим: така техніка займає досить багато місця, а його можна використовувати для встановлення чогось іншого. Волею-неволею власник невеликої кухні починає замислюватися про доцільність придбання духовки та можливість її заміни на щось компактніше. Дуже непоганою альтернативою великогабаритній духовці може стати міні-піч. Вони мало чим поступаються за компакт. Такого пристрою вистачить, щоб радувати запеченим м’ясом, піцею і пирогами невелику сім’ю.
Ростери забезпечені двома незалежними один від одного ТЕНами. в нестандартну нішу.
Зовні ростери нагадують мікрохвильову піч з декількома перемикачами, які дозволяють не тільки виставити температуру і час приготування, а й налаштувати різні режими. ухопом.
Пароконвектомат
Як готувати без цієї техніки?
Такі прилади цехах. Пароконвектомати являють собою конвекційні печі з функцією пароварки. розмір і безліч програм. Наприклад, випічка в режимі гриля з парою виходить повітряною і ніжною, а курка в такій печі не пересушиться і не підгорить. зайвими
Аерогриль
Як готувати без цієї техніки?
У свій час таку новинку, як а таку новинку, як а так і більшого функціоналу. В даний час спостерігається зворотна тенденція. аерогрилі від 60 °C до 200 °C, що дозволяє підібрати оптимальний режим для м’яса, риби, овочів і випічки.
Мультипіч
Як готувати без цієї техніки?
Мультипечі або аэрофрит аерогриля. Нагрівальні елементи в цьому приладі розташовані з усіх боків, а повітря циркулює всередині корпусу, тому продукти прогріваються рівномірно з усіх боків. того, мультипіч прогрівається дуже швидко, буквально за лічені секунди, що скорочує час приготування їжі.
Пристрій має дуже компактні розміри і не займає багато місця на кухні. Мультиварка – дуже універсальний прилад, що представляє собою щось середнє між пароваркою і аеро. м’ясо і рибу, але і зварити суп або кашу.
При цьому не потрібно постійно контролювати процес приготування – їжа в мультиварці не підгорить. пристрої.
Електропіч «Диво»
Як готувати без цієї техніки?
_x000D Дійсно, воно трохи більше звичайної глибокої сковороди з кришкою і дозволяє швидко смажити, гасити і запікати найрізноманітніші продукти. ней.
Незважаючи на примітивний дизайн і конструкцію, пристрій має ряд незаперечних переваг: